Kalaruokakurssi 18.11.2017

Esiselvityshankkeen mukainen “Hukkakalat hyötykäyttöön” -kalaruokakurssi järjestettiin lauantaina 18.11.2017. Kurssin vetäjänä toimi ammattikokki Sami Kokkonen. Kurssi järjestetiin pikkujouluhengessä juhlien yhdistyksen ensimmäisiä pikkujouluja. Kurssilla valmistettiin Ruokojärvessä esiintyvistä kaloista ravintolatason ruoka-annoksia. Lautaselle päätyivät niin hauet ja ahvenet kuin särjet, lahnat ja säyneetkin. Lisäksi pikkujouluväki pääsi tutustumaan omatekoisen kylmäsavustamon valmistamiseen sekä maistamaan sen uumenissa etukäteen valmistettua kylmäsavuhaukea.

Kurssi ja pikkujoulut innostivat mukavasti jäsenistöä paikalle, ja uusia kurssi-ideoitakin syntyi.

Hieno päivä. Kiitos Sami ja kurssilaiset!   

Kalaruokakurssin resepteihin pääset tutustumaan tästä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *